Örneğin Kalemlik FT’de Emre abi ile girdiğim iddia sonucu kendisini geçerek 10 kutu pellet kazanmıştım, akabinde palleti baklavaya çevirerek kamu yararına bir hizmet yapmıştım, akabinde Litvanya’daki Dünya Şampiyonası’nda Erhan Abi ile bir iddiam olmuştu ve kaybetmiştim, bu vesile ile kendisine atış ceketi diktirmiştim, ceketi yolda geliyor

Derken 2016 sezonunun ilk ulusal müsabakası olan Adana FT öncesi bir büyük iddia daha patlak verdi.. Bu sefer taraflar impo (Taylan Abi) ve Erinc (İlker Abi) oldular.. Şampiyonlukları olan bu iki atıcımız öyle bir iddiaya tutuştu ki

İki ödülü olan bu büyük iddiayı kim kazanacak? Adana FT'de kim önde olacak?
İlk olarak; kaybeden atıcı yarışmacı başına 100g olacak şekilde tüm yarışmacılara Gaziantep’ten Antep Fıstığı getirtip dağıtacak, fıstıkları Erhan Abi Antep’ten gelirken getirecek.. Konunun uzmanı olan Erhan Abi; yaklaşık 50 atıcı olacağını düşünerek 5 kg kadar geleceğini hesapladığı fıstığın piyasa değerinin en az 250 TL değerinde olacağını bildirdi..
Asıl iddianın büyük kısmı ise; kazanan kaybedenin windicator’ündeki tüyü kesip alacak

En az bir samurayın saçının kesilmesi kadar yıkıcı, bir beyazın kafa derisinin bir apache kızılderilisi tarafından alınması kadar çarpıcı bir hadise bu… Kazanan alacak bıçağı gidecek kaybedenin tüfeğinin yanına ve tüyünü kesip alacak, havaya kaldırıp kazanmanın coşkusuyla hunharca bağıracak… Hayali bile heyecan verici..

---

PEKİ bu müthiş düellonun galibi sizce kim olur? Sizce kim kazanır? Anketimize oylarınızı ve konuya yorumlarınızı şiddetle bekliyoruz
NOT: Henüz oy vermediyseniz ve oy vermeden önce sonuçlara göz atmak istiyorsanız, OY VER butonun altındaki "Sonuçları Göster" bağlantısını tıklayabilirsiniz..